Joulu saapuu Nuorten Sutelaan

Joulu on hiljalleen saapumassa Nuorten Sutelaan. Tunnelma on odottava, onhan joulu meille kaikille juhlan aikaa. Tänä vuonna olemme valmistautuneet joulun viettoon nuorten kanssa.

Olemme perinteistä poiketen uudistaneet joulukalenterimme. Yhdessä nuorten kanssa askarreltu joulukalenteri on erityisen lämminhenkinen. Joulukalenterimme sisältö onkin nyt hyvää mieltä edistävää ja jokainen nuori vuorollaan avaa oman luukun. Tänään aamulla joulukalenterin luukussa luki ”etsikää herkkuja, piilossa jokaiselle yksi, etsikää ne ja aamunne muuttuu hymyilyksi”. Jäämme innolla odottamaan mitä muuta kalenterista paljastuu.

Kuusi haetaan perinteiden mukaan aidosti ja oikeasti metsästä. Koristelemme kuusen hyvissä ajoin, jotta ehdimme rauhoittua ja nauttia kuusen tuoksusta sekä koristeista. Joululeivonnaisia valmistamme jo hyvää vauhtia, niin että jokainen nuori pääsee osallistumaan ja kokemaan perinteisten jouluherkkujen valmistuksen.

Nuorten jouluvalmistelut huipentuvat kohti nuorten omaa pikkujoulua, joka vietetään 21.12. Tarjolle on suunniteltu herkullinen joulupöytä ja pieni yksilöllinen joululahja. Nuorten ohjaajat ovat yksilöllisesti miettineet jokaisen nuoren joululahjan. Haluamme sydämestämme tarjota nuorille hyvän joulumielen, joka on mukava viedä kotiin joulunajaksi.

Kaunis on aamu valkoinen
keskellä luonnon hiljaisen.
Tonttu hiihtelee ihaillen
loistoa helmihankien.

Erityisesti haluamme muistaa jouluna nuorten perheitä sekä heidän läheisiään ja toivottaa rauhallista joulua kaikille. Perheiden tuki on ollut meille tärkeää ja tulemme entisestään lisäämään yhteistyötä perheiden kanssa.  Yhtenä tavoitteenamme on auttaa nuoria löytämään oma polku päihteettömään elämään, tämän tavoitteen tukemiseksi yhteinen työ nuorten perheiden ja läheisten kanssa on merkityksellistä.

Nuorten Sutelan väki
– Yhdessä löydämme perille –

#lastensuojelu #nuortensutela #nuortenpäihdekuntoutus #päihdeosaaminen #sutekuntoutus #yhdessälöydämmeperille #systeeminenperhetyö 

Valikko