Katusählyä Suomenniemellä

Nuorten Sutelan järjestämä katusählyturnaus pidettiin lauantaina 13.7. Suomenniemen urheilukentällä. Turnaukseen ilmoittautui mukaan viisi joukkuetta, Väkkärä, Pupu Power, Nuorten Sutela, Riikinkukot ja Sika Racing team. Joukkueissa löytyi niin vanhempia kuin nuorempia pelaajia ja osa joukkueista oli lähtenyt perheen voimin, osan muodostuessa kaveriporukoista. Parasta heti alusta alkaen oli hyvä fiilis, katsojat kannustivat ja sää suosi tapahtumaa!

Sääntöjen mukaan pelaajia oli kolme kentällä, maalivahtia ei ollut ja peiliaika 12 minuuttia, joten pelattavaa riitti. Tuomarit Janne ja Erno pitivät huolta, että pelit pysyivät kaukalon sisäpuolella ja maali alueella ei notkuttu. Jokainen joukkue sai alkuerissä pelata neljä tiukkaa peliä. Alkusarjoissa nähtiin loistavia laukauksia ja täydellisiä onnistumisia. Hauskinta oli, että nuorimmista osanottajista saattaakin ensi vuonna nousta omia sarjoja, kuten Väkkärän Vekarat. Muonituskin pelasi koko turnauksen ajan, kahvion grillissä valmistui makkaraa ja hodareita saamaan tahtiin, kun alkusarjan pelit etenivät kohti välieriä.

Pupu Powerin perhe laittoi kovasti hanttiin mutta joutui taipumaan viidenteen sijaan. Hienosti pelattu, Pupu Power! Neljännestä ja kolmannesta paikasta taistelivat Nuorten Sutela ja Väkkärä. Nuorten Sutelan Erno paukutti kuitenkin maalia sen verran tiuhaan tahtiin, että lopputulos oli 5-2 Nuorten Sutelan hyväksi. Väkkärät sijoittui neljänneksi, mutta nähdäänkö ensivuonna Väkkärän Vanhemmat ja Väkkärän Vekarat välinen taisto, jää jännitettävää ensi vuoteen!

Aamupäivällä aloitettu skaba huipentui kello viiden huippujännittävään finaaliin, jossa nähtiin mitä parhain taisto Riikinkukkojen mimmien ja Sika Racing teamin välillä. Riikinkukko pelasi todella loistavan kisan, vaikkakin yksi pelaaja loukkaantui ja joutui kannustusjoukkoihin. Tämän vuoden pokaalin ja kultamitalit pokkasi HUIKEALLA PELILLÄ Sika Racing team!

Kiitos kaikille osallistujille olipa todella hyvä fiilis! Erityiskiitos myös Suomenniemen aluejohtokunnalle avusta!

KIITOS JA ENSI VUONNA UUDESTAAN!

Valikko