Perheet ovat tervetulleita Nuorten Sutelaan

Perheasunto on tarkoitettu nuoren ja perheen kohtaamispaikaksi kuntoutuksen aikana. Tarkoituksena on tukea koko perhettä ja yhteistä päämäärää nuoren kuntoutuksen aikana. Perheiden kanssa tehtävä työ on yksi merkittävimmistä tehtävistämme nuoren kuntouksen onnistumisessa.

Sijainti lähellä yksikköä

Suomenniemellä lähellä kuntoutusyksikköämme sijaitseva rivitalo on rauhallisessa taloyhtiössä palveluiden ja luonnonkauniiden maastojen ympäröimänä. Tarvittaessa olemme lähellä tukemassa mutta pääsääntöisesti perheasunto on tarkoitettu perheen ja nuoren yhteiseen kohtaamiseen. Pieniä aktiviteettejä voi tehdä tapaamisen ohessa, vaikka pieni retki lähialueen luontopolulle eväiden kanssa on mukavaa koko perheen yhteistä aikaa.

Asunnon varustelu

Olemme varustelleet asunnon niin, että sinne on helppo saapua ja kaikki tarvittava on valmiina. Makuupaikkoja on neljälle ja lisäpaikkoja järjestyy “siskonpeti” periaatteella. Lakanat ja pyyhkeet toimitamme asuntoon ennen perheen saapumista. Perheasunnossa on perus arkiruokailu- ja keittiövälineet, joten pienimuotoinen ruuanlaitto onnistuu. Asunnossa on myös sauna.

Koko perhe ja myös sisarukset ovat tervetulleita perheasunnollemme!

Perheasuntoa voi varata maksutta käyttöön info@nuortensutela.fi

Valikko